română english   

Despre companie

MPS Electric Design SRL este o companie cu capital privat în proporţie de 100%. Societatea şi-a început activitatea în toamna anului 2002.

MPS Electric Design are ca obiect principal de activitate elaborarea de proiecte complete (studii de fezabilitate, proiecte tehnice, detalii de execuţie) pentru staţii electrice de medie, înaltă şi foarte înaltă tensiune, precum şi studii de consultanţă pentru acest domeniu.

Expertiza noastră acoperă integral gama de lucrări aferente staţiilor electrice de transformare şi interconexiune, incluzând elemente de arhitectură şi lucrări civile, circuite primare, circuite secundare, protecţie prin relee şi servicii auxiliare.

Despre colectiv

Colectivul MPS Electric Design se compune din specialişti cu peste 20 de ani de experienţă în proiectare, asistenţă tehnică la montaj şi punere în funcţiune în domeniul staţiilor de înaltă tensiune şi peste 30 de ani în industria electroenergetică.

În cursul anilor s-a conturat şi consolidat un grup de specialişti parteneri, la care MPS Electric Design face apel pentru studiul şi soluţionarea unor probleme tehnice dificile sau singulare care apar în cadrul proiectelor noastre, sau pentru realizarea unor părţi de proiect aparţinând unor domenii conexe staţiilor electrice, cum ar fi: arhitectură, construcţii civile, studii geotehnice, etc.

Cum lucrăm

În cadrul MPS Electric Design, procesul de proiectare şi elaborare a documentelor este complet computerizat, utilizând software dedicat pentru fiecare activitate în parte:
- Microsoft Office: redactare, prezentare, calcule simple;
- AUTOCAD: desen tehnic;
- ECLAIR + Engineering Base (EB), softuri utilizate în cadrul companiei ALSTOM: scheme electrice, tabele de conexiuni, şiruri de cleme, cabluri;
- ETAP: calcul de scurtcircuit, reţea de împământare, coordonare relee, dimensionare cabluri, etc.

Elaborarea proiectelor se realizează în strictă conformitate cu caietele de sarcini şi standardele internaţionale solicitate de clienţii noştri:
IEC, BS, ANSI, ASTM, IEEE, VDE, DIN.
Capacitatea tehnică, flexibilitatea şi experienţa echipei noastre asigură servicii prompte şi sigure, de înaltă calitate, orientate spre satisfacerea tuturor exigenţelor clienţilor noştri.

Garanţia calităţii

Calitatea proiectelor realizate de MPS Electric Design este asigurată în conformitate cu Manualul Calităţii şi procedurile corespunzătoare ale companiei (cu respectarea prevederilor standardului ISO 9001-2008). Puteţi descărca certificatul de asigurare a calităţii, în variantă PDF, aici.

De asemenea, activitatea MPS Electric Design se desfăşoară cu autorizarea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Puteţi descărca documentul de atestare ANRE/2010, în variantă PDF, aici.

Webdesign: Liviu Semacovschi | Template: csstemplatesmarket.com