română english   

Ce facem?

Despre companie



MPS Electric Design are ca obiect principal de activitate elaborarea de proiecte complete pentru staţii electrice de medie, înaltă şi foarte înaltă tensiune, precum şi studii de consultanţă pentru acest domeniu. Expertiza noastră acoperă integral gama de lucrări aferente staţiilor electrice de transformare şi interconexiune: circuite primare, circuite secundare, protecţie prin relee, servicii auxiliare.

Cine suntem?

Despre noi



Colectivul MPS Electric Design se compune din specialişti cu peste 20 de ani de experienţă în proiectare, asistenţă tehnică la montaj şi punere în funcţiune în domeniul staţiilor de înaltă tensiune şi peste 30 de ani în industria electroenergetică. De asemenea, pentru a asigura continuitatea expertizei noastre în cadrul societăţii, suntem dedicaţi formării de tineri profesionişti în domeniu.

Ce ne recomandă?

Despre proiectele noastre



De-a lungul anilor, echipa MPS Electric Design a proiectat, integral sau parţial, un număr mare de staţii de transformare şi de conexiune, cu tensiuni între 60 şi 500 kV, în ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Africa şi America de Sud. Specialiştii noştri au utilizat în proiecte echipamentele unor firme recunoscute internaţional în domeniul transmisiei şi distribuţiei energiei electrice. Capacitatea tehnică, flexibilitatea şi experienţa echipei noastre asigură servicii prompte, sigure şi de înaltă calitate.





Webdesign: Liviu Semacovschi | Template: csstemplatesmarket.com